ПОЛИЗОЛ ГРАДИНА

воалит - продуктово изображение

ПОЛИЗОЛ ГРАДИНА е специално разработена мембрана при изграждане на покриви – градини. В битумната смес има специална противокоренова добавка, която прави материала кореноустойчив. Може да се използва под всякакъв вид градини, изградени върху строителни конструкции. Осигурява оптимална хидроизолационна и кореноустойчива основа за градинска покривна система. Притежава висока механична якост, може да бъде използвана като горен пласт или част от многопластова хидроизолационна система.

Ако за направата на покрив – градина се използват обикновени битумни мембрани, те могат да бъдат пробити от корените или най-малкото да се накърни горната им повърхност, която се допира в почвата и се нарушава цялостта на хидроизолацията. Дори при мембрани, чиято горна повърхност е армирана с метална или пластмасова обшивка, може да се наблюдава разяждане от корените.

ПОЛИЗОЛ ГРАДИНА не само остава неперфорирана от корените, но и цялостната и хидроизолационна повърхност се запазва непокътната.
Противокореновата устойчивост на ПОЛИЗОЛ ГРАДИНА е дълготрайна, а противокореновата добавка е топлоустойчива и неразтворима във вода.
Тази мембрана може да бъде използвана и при изпълнение на хидроизолация на основи, арки на тунели и подземни гаражи.

Технически характеристики

Наименование на показателя
Мерна единица
Стойност
Огъваемост при ниски температури
°С
≤-10°С
Топлоустойчивост (2ч.)
°С
≥120°С

Полизол ГРАДИНА цени

За информация относно цените на Полизол ГРАДИНА и всякакви въпроси, свързани с този продукт – свържете се с нас