Общи условия на сайта

Общи условия за ползване на сайта www.izola-petrov.eu
собственост на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД

Защита на личните данни

Пълната полица с политиката за поверителност и защита на личните данни в уебсайта www.izola-petrov.eu, собственост на фирма „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД, можете да прочете прегледно, структурирано и подробно описани на нашата страница Политика за поверителност.

Авторско право

Всички визуални и печатни материали, използвани в уебсайта www.izola-petrov.euвключително лога, търговски символи, фотографски и графични изображения и надписи, текстове, видеа, инфографики и друго мултимедийно съдържание, са обект на авторско право по смисъла на
Закона за авторско право и сродните му права в Република България и са собственост на фирма „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД. Всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

„ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този сайт, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

Не се разрешава материалите от уеб сайта www.izola-petrov.eu да бъдат копирани, разпространявани, публикувани на други печатни и електронни носители, както и променяни, без изричното писмено договорно споразумение и разрешение от техните собственици.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителя в Република България

„ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в уебсайта www.izola-petrov.eu. Промените в Общите условия за ползване на сайта не засягат отношенията между потребител и собственик, клиент или търговец, възникнали във връзка с валидно действие преди промените в тази полица.

Платформа за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК)

Приложимо право

За всички спорове, произтичащи от сключването на договор за наем с „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД са в сила изключително разпоредбите на българското законодателство.

Контакти с „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД

При всякакви допълнителни въпроси, от Ваша страна, относно имотите, които предлагаме, условия за наемане, плащания, настаняване и други, моля обадете се на телефон: +359 2 996 25 22 или ни пишете на и-мейл адрес: office@izola-petrov.eu

Последна актуализация на Общите условия на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД – 1.04.2022 г.