За нас

bitum

От 1989 година „ИЗОЛА–ПЕТРОВ“ ООД е водещ производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд в България. Дългогодишният опит на фирмата в сферата на строителните изолации и дава възможност да предложи богата гама от висококачествени хидроизолационни мембрани. Те са перфектното решение при изпълнение на хидроизолации на всякакъв тип покривни системи, на основи на сгради и съоръжения, на мостове, виадукти и тунели, при изграждане на „зелени“ покриви, басейни. Производствената гама на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД включва изделия от модифициран с пластомери и еластомери битум на основа стъклен воал, нетъкан полиестер и стъклоплатно, с различна дебелина и тегло и в диапазон на температурна устойчивост от –25°С до +120°С.

Политика по качеството

Материалите на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД намират приложение в промишленото, жилищното и пътното строителство. С отлично качество и дълготрайност, те осигуряват дълъг експлоатационен живот на хидроизолационната система. По – големи обекти, в които са вложени материали на „ИЗОЛА–ПЕТРОВ“ ООД са: Хотел„Хилтън“-София, Офис–център „Соравия“-София, РВД–летище София, …

Виж още

“ИЗОЛА-ПЕТРОВ” ООД се осигурява постоянно подобрение на своята продуктова гама и обслужване на своите клиенти. Прилагаме най-високи стандарти за осигуряване на качеството спрямо всички свои дейности и окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008. Наши продукти са носители на отличието „Златен медал“ от Международния технически панаир – Пловдив.

Виж още

Политиката по качество на фирмата е изцяло насочена към надежността на всички продукти с марката „ИЗОЛА – ПЕТРОВ“. Ние грижливо подбираме суровините и прилагаме постоянен качествен контрол. Научни изследвания, иновации и обучение са в основата на непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на хидроизолациите.

Виж още

Екип

Отдел  Пласмент
Отдел Пласмент
Надежда Русева тел.: 02/ 996 25 22 GSM: 088/ 894 1388
Управител
Управител
Димитър Петров
Главен технолог
Главен технолог
Александър  Александров

Над 20 години производство на

висококачествени хидроизолационни материали

Производствена база

img_04

Фабриката е разположена на площ от 20 000 кв. метра в София – кв. Чепинци, в непосредствена близост до Околовръстния път. Годишният й производствен капацитет надхвърля 4 милиона м² готова продукция.

БИТУМНИ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ МЕМБРАНИпластомерни АПП мембрани, еластомерни SBS мембрани, битумни мембрани със специално приложение

БИТУМНИ КЕРЕМИДИ, битумен грунд, битумно-еластомерна паста битумка

АКСЕСОАРИ ЗА ПОКРИВворонки, отдушници, барбакани, снегозадържащи елементи

Референции