За нас

Над 30 години производство на висококачествени хидроизолационни материали

„ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД

История на компанията

Фирмата е основана през 1989-а година като ЕТ “ИЗОЛА“, през 1994 г. се пререгистрира като „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ЕООД, със седалище гр. София, кв. Чепинци. Основател на дружеството е Иван Петров. От 29 септ. 2020 г. правната форма на дружеството е променена на “ИЗОЛА-ПЕТРОВ” ООД.

Тя бързо се утвърждава като водещ производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд.

Материалите намират приложение в промишленото, жилищното и пътното строителство и са перфектното решение при изпълнение на хидроизолации на всякакъв тип покривни системи, основи на сгради и съоръжения, мостове, виадукти и тунели, изграждане на „зелени“ покриви.

„ИЗОЛА – ПЕТРОВ“ ООД е лидер в изпълнението на хидроизолация на мостови съоръжения. Основният материал, който се използва за изпълнението им е специално разработена от фирмата хидроизолационна мембрана Полизол МОСТ, която отговаря на всички изисквания за мостова изолация.

изола-петров фирмена сграда

Успехът на фирмата се дължи на многогодишния й опит в сферата на строителните изолации. Този практически опит дава възможност да се предложи на пазара богата гама от висококачествени хидроизолационни мембрани.

продукти ИЗОЛА-ПЕТРОВ

Политика по качеството

Фирма „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД въведе изцяло нова политика за изключително високо качество на производството от 2021 г. насам.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/izolapetrov/www/root/wp-content/themes/industic/vc_templates/cms_fancybox.php on line 25
Референции
Материалите на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД намират приложение в промишленото, жилищното и пътното строителство. С отлично качество и дълготрайност, те осигуряват дълъг експлоатационен живот на хидроизолационната система. По-големи обекти, в които са вложени наши материали са: Хотел„Хилтън“ София, Офис–център „Соравия“София, РВД–летище София, …

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/izolapetrov/www/root/wp-content/themes/industic/vc_templates/cms_fancybox.php on line 25
Сертификати
Фирмата осигурява постоянно подобрение на своята продуктова гама и обслужването на клиенти. Прилагаме най-високи стандарти за осигуряване на качеството спрямо всички свои дейности и окуражаваме и поддържаме развитието на персонала ни. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008. Наши продукти са носители на отличието „Златен медал“ от Международния технически панаир - Пловдив.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/izolapetrov/www/root/wp-content/themes/industic/vc_templates/cms_fancybox.php on line 25
Качество - патенти
Политиката по качество на фирмата е изцяло насочена към надежността на всички продукти с нашата марка. Ние грижливо подбираме суровините и прилагаме постоянен качествен контрол. Научни изследвания, иновации и обучение са в основата на непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на хидроизолациите.

Производствена база

Фабриката е разположена на площ от 20 000 кв. метра в София – кв. Чепинци, в непосредствена близост до Околовръстния път. Годишният й производствен капацитет надхвърля 4 милиона м² готова продукция.

Складова база

„ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ООД притежава собствен склад в град:

  • София – с. Чепинци;

както и мрежа от партньори и дистрибутори. За удовлетворяване на нуждите на инвеститорите, проектантите и строителите фирмата има добре развита дистрибуторска и складова база в цялата страна.

карта на българия със складове на изола-петров

Екип

Уважаеми клиенти, ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочените телефони:

иконa управител черна

Управител

Димитър Петров

иконa технология черна

Търговски отдел

Анатолий Михайлов
Търговски Директор
+359 88 890 9131
a.mihaylov@izola-petrov.eu

иконa отдел пласмент черна

Отдел Пласмент

Надежда Русева
+359 88 894 1388
office@izola-petrov.eu

иконa счетоводство черна

Счетоводство

Милен Петров
тел.: +359 2 996 2526

Клиенти и отзиви

александровска болница лого - клиент на изола-петров оод

аец козлодуй еад лого - клиент на изола-петров оод

вмз лого - клиент на изола-петров оод

лукойл нефтохим бургас ад лого - клиент на изола-петров оод

ръководство на въздушно движение лого - клиент на изола-петров оод

военна академия лого - клиент на изола-петров оод

идеал стандарт лого - клиент на изола-петров оод

хилтън софия лого - клиент на изола-петров оод